Despre noi
Soculent este un produs Fermentit. Un start-up românesc născut din pasiunea pentru băuturi răcoritoare botanice, fermentate natural fără alcool. Suntem o echipă mică cu experiență în aria gastronomiei, antreprenoriatului și dezvoltării de produs.
Începuturile
Povestea Soculent a început cu realizarea faptului că, pe plan local, opțiunile pentru băuturi răcoritoare fără alcool sunt limitate. Socata ne-a atras atenția prin gustul său autentic și prin sentimentul de nostalgie pe care îl trezește, reușind să ne transporte instantaneu înapoi în timp, în copilărie, pe dealurile Transilvaniei, printre florile de soc.
Socul își atinge scopul
E mereu nevoie de pasiune pentru ca lucrurile pe care le facem să aibă claritate, limpezime, gust. Pasiunea e un ferment important. Facem socată pentru că suntem îndrăgostiți de gustul de socată fermentată lent.
Misiune & Viziune
Ne dorim să aducem în paharul sau în doza ta calitatea socatei fermentate tradițional, fie în varianta originală, fie în alte mixuri care fac casă bună împreună.
România se remarcă prin multe valori, iar noi suntem convinși că și socata fermentată lent are potențialul de a deveni una dintre ele. Ne dorim ca SOCULENT să devină acea socată fermecată care să-i seducă pe străini, chiar și la ei acasă.